Filiz Aker’in yeğeni şoke etti

Buarada Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz cinayetinde soruşturma genişletiliyor. Cezaevindeki abinin iddialarının ardından harekete geçildi. Vatan Şaşmaz'ın annesi ve eski eşinin ifadelerinin alınacağı öğrenildi.
FİLİZ AKER'İN AĞABEYİ NE DEMİŞTİ?

Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer, '11 yıl önce tanıştılar. Vatan ilk eşiyle ABD'de Filiz'e misafir oldu. Ev almak için 130 bin dolar aldı, ödemedi. Vatan onun adına Forex'te para yatırıyordu. 2.5 milyon doları gitti' dedi.

‘PARASINI YEDİLER’

“Kardeşimin parasını yediler. Dolandırdılar” iddiasında bulunan Sümer Bayer, “1.5 aydır otelde kalıyordu. Cezaevinden çıkınca 2 gün birlikte zaman geçirdik. Beni Boğaz’da yemeğe götürdü. Morali iyiydi. Cuma günü İzmir’e ailemin yanına geldim. Olay günü de saat 16.17’de beni aradı. ‘Ben bugün Hollanda’ya gideceğim. Yarın seni ararım’ dedi. Sonrasında ağabeyim aradı ve ‘Filiz, Vatan Şaşmaz’ı öldürmüş’ dedi. Ablamı ruh hastası ve takıntılı bir âşık gibi gösteriyorlar. Özellikle de öz yeğeni olan Dora Ercan. Kardeşim aklı başında ve psikolojik sorunları olmayan biridir. Olayın nedeni Filiz’in parasını alamamasıdır.” Ferit Zengin - Milliyet gazetesi

banner160