Başkan adayı Kafaoğlu’ndan ilk açıklama

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılan AK Parti grup toplantısında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zekai Kafaoğlu, “Balıkesir’i daha ileriye götürme noktasında gayret sarf edeceğiz. Hedefimiz insanların gönlünü kazanmak” dedi.

Başkan adayı Kafaoğlu’ndan ilk açıklama

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılan AK Parti grup toplantısında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zekai Kafaoğlu, “Balıkesir’i daha ileriye götürme noktasında gayret sarf edeceğiz. Hedefimiz insanların mutluluğu, insanların gönlünü kazanmak” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi yapılan AK Parti grup toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başkanlığında gerçekleştirildi. Bir bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya daha sonra medya mensupları alındı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zekai Kafaoğlu yaptığı açıklamada, “Başta Genel Başkanımız, kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız, genel merkezimiz, teşkilat başkanlığımız, il başkanlığımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerinin tensibiyle bu görev ve sorumluluk bize yüklendi. Bu görevin ve sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah hep birlikte Balıkesir’i daha ileriye götürme noktasında gayret sarf edeceğiz. Artık bundan sonra durmak yok yola devam, koşmaya devam. İnşallah 17 ayımız var seçimlere o süreye kadar gücümüzün son noktasına kadar Balıkesir’de ulaşılmadık yer sıkılmadık el inşallah bırakmayacağız. Hedefimiz insanların mutluluğu, insanların gönlünü kazanmak. 884 belediye başkanımızla beraber Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu toplantıda şunu ifade etmişlerdi: ‘Bir belediye başkanının en önemli görevlerinden birisi halkın gönlünü kazanmak, gönlünü almak, en önemli yatırım gönülleri fethetmeye yapılan yatırım’ demişti. Evet biz de aynen onu yapacağız inşallah. Yunusların, Mevlanaların, Hacı Bektaşı Velilerin diliyle konuşacağız. Ne diyor koca Yunus ‘Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için dostun evi gönüllerdir.’ Gönüller almaya geliyoruz, gönüller kazanmaya geliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 16:30
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER