Bursa ve İstanbul’da eş zamanlı narkotik operasyonu

Bursa ve İstanbul’da narkotik polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce yaptığı operasyonlar neticesinde yakalanıp...

Bursa ve İstanbul’da eş zamanlı narkotik operasyonu

Bursa ve İstanbul’da narkotik polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce yaptığı operasyonlar neticesinde yakalanıp tutuklanan 5 şahsın ifadelerinin ardından, İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu getirileceğini tespit etti. İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı olarak yapılan operasyonlar neticesinde G.T., A.K., M.E., D.M., M.C.S., O.D., İ.G. ve S.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. 8 şahsın üzerinde, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda toplam 1 kilo 620 gram metamfetamin, bir miktar esrar, 2 hassas terazi, 4 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan 8 şahıs, iştirak halinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER