Bursa’da maganda kurşunuyla ölen adamın katil zanlısı lazer teknolojisiyle yakalandı

Bursa’da bayram günü kahvede otururken sırtından vurularak hayatını kaybeden şahsın ölümüne sebep olan maganda, lazer teknolojisi kullanılarak yakalandı. Olay, Osmangazi’ye bağlı Tahtakale’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla...

Bursa’da maganda kurşunuyla ölen adamın katil zanlısı lazer teknolojisiyle yakalandı

Bursa’da bayram günü kahvede otururken sırtından vurularak hayatını kaybeden şahsın ölümüne sebep olan maganda, lazer teknolojisi kullanılarak yakalandı.

Olay, Osmangazi’ye bağlı Tahtakale’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla kahvede oturan Mülayim Hastürk (49), birden masaya yığıldı. Hastürk’ün imdadına koşan arkadaşları yaptıkları kontrollerde sırtından kan geldiğini gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Mülayim Hastürk’e ilk müdahalede bulundu. Sırtına etraftan atılan bir silahtan çıkan serseri kurşunun girdiği tespit edilen yaşlı adam hemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastürk burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı saatlerde Ulucami önünde de Eren Barış Yüksel isimli genç ayağından yaralandı.

İki olayın yakın zamanda ve aynı bölgede meydana gelmesi üzerine cinayet ekipleri ateş edenin maganda olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Yapılan incelemelerde her iki merminin de benzer olduğu ve aynı silahtan çıktığının tespit edilmesi üzerine ekipler magandanın peşine düştü.

Cinayet büro ekipleri zanlının yakalanması için çalışmalara başladı. 48 saatte yaklaşık 300 kişinin ifadelerini alan, 108 iş yerinin de güvenlik kameralarını inceleyen ve lazer teknolojisi kullanan ekipler atışın olay yerinin 3-4 kilometre ilerisindeki Mollaarap Mahallesi’nden yapıldığını tespit etti.Atışın yapıldığı evin O.K. isimli şahsa ait olduğunu belirleyen ekipler yaptıkları çalışmalar neticesinde mermilerin şahıs tarafından sıkıldığını netleştirdi. O.K. ile olay esnasında yanında bulunan U.E. ve S.C. de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Şahsın üzerinde ve evinde bulunan silahlara el koyan ekipler olay yerindeki mermilerin silahlarla uyuştuğunun tespit edilmesi üzerine gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edildi. O.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER