Bursa’nın suç makineleri yapılan operasyonla yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nefes kesen operasyonla birçok suçtan kaydı bulunan ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı.Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri yaptığı operasyonda 5 kişinin ev...

Bursa’nın suç makineleri yapılan operasyonla yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nefes kesen operasyonla birçok suçtan kaydı bulunan ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı.

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri yaptığı operasyonda 5 kişinin ev ve otomobillerini didik didik aradı. Yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin ile sentetik kannabinoid ele geçirildi. Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.T.Y. ve O.Y., 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.S., 4 yıl 2 ay hapis kesinleşmiş hapis cezası ve 4 bin 420 lira para cezası bulunan İ.K., 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu tespit edilen F.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıktıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160