Eşi tarafından öldürülen Işıl Çetkin Aydın son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir’in Edremit İlçesinde İddialara Göre Eşi Tarafından Bıçaklanarak Öldürülen Işil Çetkin Aydın Kılınan Cenaze Namazı Sonrası Bostancı Mahalle Mezarlığında Defnedildi.

Eşi tarafından öldürülen Işıl Çetkin Aydın son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Işıl Çetkin Aydın toprağa verildi. Buarada Işıl A.’nın hamile olduğu ve bebek beklediği ileri sürüldü.

İddiaya göre, Gaziilyas Mahalle Kışlalar Caddesi Hira Apartmanında yaşayan Aydın çifti sürekli tartışıyordu. Bu tartışmaları ise kanlı bitti. 
Yaşanan olayda eşinin savurduğu bıçak darbelerinin boğazına isabet ettiği 40 yaşındaki Işıl Aydın, olay yerinde yaşamını yitirdi.
155 imdat hattını arayan Hakkı Aydın, (42) eşiyle kavga ettiğini ve eşinin öldüğünü, kendisinin de yaralı olduğunu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin daireye çıktığında Işıl Aydın  yaşımını yitirmişti.
Kavga sırasında yaralanan Hakkı Aydın da Edremit Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hakkı Aydın adliyeye sevk edilecek.
Bir yıllık evlilikte kabus yaşadı.
İddiaya göre aralarında yaşanan şiddetli geçimsizlik nedeniyle Aydın çifti bir süre ayrı yaşadı. Bu arada Işıl Aydın’ın koruma kararı aldırdığı ve 27 Eylül’de kararın süresinin dolduğu öğrenildi.
“Barıştık” diye savcılığa dilekçe vererek yeniden birlikte yaşamaya başlayan Aydın çiftinin 12 Mayıs 2018’de evlendikleri öğrenildi.

15 gün geçmedi, bu olay yaşandı.

Hakkı Aydın'ın ise Işıl ile 5. evliliği olduğu öğrenildi.
Gaziilyas Mahallesi Muhtarı Hatice Güneri gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu çift mahallemin seçmenleri. Aralarında geçimsizlikleri vardı. Boşanma aşamasında olup olmadıklarını bilmiyorum. Koruma istediğini biliyorum ama kesin olarak da bir şey söyleyemiyorum.” dedi

. Olayda hayatını kaybeden Işıl Çetkin Aydın’ın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemi sonrasında aileye teslim edildi. Cenaze Edremit’in Kırsal Bostancı Mahallesine getirildi. Aydın, Bostancı Köy Camiinde ailesi, sevenleri ve iş arkadaşlarının katıldığı cenaze namazı sondasında Bostanca Mezarlığında toprağa defnedildi. Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 19:45
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER