İzmir’de marketler zincirinde silahlı soygun

İZMİR’İN BORNOVA İLÇESİNDE BULUNAN BİR MARKETLER ZİNCİRİNDE 16 YAŞINDAKİ GENÇ TARAFINDAN SİLAHLI SOYGUN GERÇEKLEŞTİRİLDİ. OLAY YERİNDEN KAÇAN GENÇ BİR SÜRE SONRA SUÇ ALETİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI.

İzmir’de marketler zincirinde silahlı soygun

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan bir marketler zincirinde 16 yaşındaki genç tarafından silahlı soygun gerçekleştirildi. Olay yerinden kaçan genç bir süre sonra suç aleti ile birlikte yakalandı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında ilçeye bağlı Yeşilova semti 4032 sokak üzerinde bulunan bir marketler zincirinde meydana geldi. Müşteri gibi içeriye giren G.K., market çalışanının kasada işlem yaptığı esnada yanında bulunan silahını biranda kasiyere doğrultularak yazar kasadaki paraları istedi. Kasiyerden paraları alan soyguncu hızla olay yerinden uzaklaştı. Market çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzere adrese gelen ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, Olay Yeri İnceleme ekipleri markete gelerek incelemelerde bulunurken, polis ekiplerinin detaylı çalışması neticesinde G.K., suç aleti ile birlikte yakalandı. Genç soyguncu, ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülürken soygun ile alakalı başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160