Jandarmadan Balıkesir geneli hırsızlık operasyonu: 3 kişi tutuklandı. 27 kişiye gözaltı

Balıkesir’de jandarma ekipleri tarafından hırsızlık soruşturması kapsamında yakalanan 3 kişi adli makamlarca tutuklanırken, 27 kişi gözaltına alındı.

Jandarmadan Balıkesir geneli hırsızlık operasyonu: 3 kişi tutuklandı. 27 kişiye gözaltı

Balıkesir’de jandarma ekipleri tarafından hırsızlık soruşturması kapsamında yakalanan 3 kişi adli makamlarca tutuklanırken, 27 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri Altıeylül ilçesi Çayırhisar mahallesinde bir işyerinden 350 metre bakır kablo çalınması olayının şüphelisi B.S. ile çalınan kabloyu satın alan A.O. isimli şahsı yakaladı. B.S. hakkında "Hırsızlık", A.O. hakkında ise "Hırsızlık Malı Satın Almak" suçundan yasal işlem yapıldı.

Jandarma, Ayvalık Sahilkent Mahallesi’nde bir işyerinden 5 litre zeytinyağı ve 3 koli silikon malzemesi çalan A.T.B.’yi yakaladı. Yine Ayvalık ilçesi Altınova mahallesinde; çalıntı kaydı olduğu tespit edilen bir araç yakalanırken, şüpheliler A.D. ve E.C. hakkında yasal işlem yapılarak, çalıntı araç, sahibi S.D.ye teslim edildi.

Jandarma ekipleri Edremit ilçesi Zeytinli mahallesinde kurulan semt pazarında; bir şahsın üzerinden 5 bin 400 TL parayı çalarak kaçan S.A. ve T.A. isimli şahsı suçüstü yakaladı. Çalınan 5 bin 400 TL para İ.A.ya teslim edilirken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.A. tutuklanarak Havran Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi. Yine Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde bir araçtan teyp ve 1 cep telefonunun çalınması olayı ile ilgili şüpheli C.D. Edremit ilçesi Altınoluk-İskele mahallesinde hurda bir minibüsün içerisinde saklanırken suç eşyaları ile birlikte yakalandı. Gömeç ilçesi Karaağaç mahallesinde denize giren üç şahsın plaj çantalarının çalınması olayı ile olay şüphelileri A.E. Ö.U. E.Ö. C.Ö. D.E. ve D.E. oldukları tespit edildi. Jandarmanın şüphelileri yakalama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Öte yandan Karesi ilçesi Yeniköy mahallesinde bir işyerinden 600 TL para çalan şüpheli M.M. yakalanarak hakkında yasal işlem yapılırken, çalınan meblağ E.B.ye teslim edildi. Karesi ilçesi Yaylabayır Mahallesi İlkokulunun güvenlik kameralarına zarar veren ve bilgisayar hard diskini çalan şüpheliler S.S. ve H.B. de yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Manyas ilçesi Kızıksa mahallesinde fabrikanın; hurdalık bölümünden hurdaları çalan Ö.E. ve D.E. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi. Marmara ilçesi Avşa mahallesinde araç çalan M.A.T. hakkında da yasal işlem yapıldı.

Sındırgı ilçesi Yusufçamı mahallesinde bir akaryakıt istasyonu inşaatından; hilti, matkap ve elektrik kablolarını çalan şüpheli M.E. ve İ.T. suçüstü yakalanırken, bu zanlılardan M.E tutuklanarak Sındırgı Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Susurluk ilçesi Kepekler mahallesinde bir işyerinin hurdalık bölümünden hurda çalan H.A. tutuklanarak Balıkesir Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Adli makamlara sevkedilen T.A, M.E ve H.A tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bu olaylarla ilgili olarak Adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda A.D., E.C., C.D., Ö.E., D.E., M.M., S.A.,T.A., C.E.,T.G, E.K., H.A., M.A.T., A.T.B., B.S., A.O., M.E., İ.T., S.B., H.B., A.E., Ö.U., E.Ö., C.Ö., D.E., D.E. ve A.S.B. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 12:05
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160