Jandarmadan Balıkesir’de uyuşturucu operasyonları

BALIKESİR’İN EDREMİT VE AYVALIK İLÇESİNDE JANDARMA TARAFINDA YAPILAN OPERASYONDA ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ.

Jandarmadan Balıkesir’de uyuşturucu operasyonları

Balıkesir’in Edremit ve Ayvalık ilçesinde jandarma tarafında yapılan operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalarda Edremit ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.D. ve M.Ö. isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 11 adet uyuşturucu hap, 1 adet av tüfeği ve bu tüfeğe ait 22 adet fişek ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konuldu. Şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanıldı.

Ayvalık’ta yapılan operasyonda ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen E.D., M.C. ve F.T. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada: 505 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konuldu. Şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 11:27
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160