Jandarmadan ’Çocuklarımız Güvende’ operasyonu

Balıkesir jandarması çocukların huzur ve güveni için operasyon düzenledi. Jandarmanın yaptığı operasyonlarda adli makamlarca aranan 14 kişi yakalandı.Balıkesir ili genelinde jandarma 73 ekip ve 300 personel ile "Çocuklarımız Güvende-2"...

Jandarmadan ’Çocuklarımız Güvende’ operasyonu

Balıkesir jandarması çocukların huzur ve güveni için operasyon düzenledi. Jandarmanın yaptığı operasyonlarda adli makamlarca aranan 14 kişi yakalandı.

Balıkesir ili genelinde jandarma 73 ekip ve 300 personel ile "Çocuklarımız Güvende-2" operasyonu yaptı. Ülkemizde çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri, psikolojik ve sosyolojik gelişimlerini sağlayabilmeleri, her türlü suça sürüklenmelerinin ve kaybolmalarının engellenmesi amacıyla "Çocuklarımız Güvende-2" uygulaması kapsamında operasyon yapıldı. Yapılan uygulama sırasında 61 internet kafe, 157 park, bahçe ve 302 kahvehanede 3 bin 541 kişiye GBT sorgulaması yapılarak, çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı. 1 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, hakkında arama kaydı bulunan 1 şahıs gözaltına alındı ve bu kişilere bin 46 lira idari para cezası uygulandı. Jandarmanın yol uygulaması sırasında 398 araç kontrol edilmiş, 1 araca 108 TL idari para cezası uygulandı. Uygulamada 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca ve 3.4 gram bonzai ele geçirildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER