Öldürülen belediye personeline eşinden son veda

Mersin’in Erdemli ilçesinde gece geç saatlerde bıçaklanarak öldürülen belediye personeli için Erdemli Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törende ölen Hanifi Ural’ın 2,5 aylık eşi Esra Ural’ın eşine son vedası yürekleri burktu.Edinilen...

Öldürülen belediye personeline eşinden son veda

Mersin’in Erdemli ilçesinde gece geç saatlerde bıçaklanarak öldürülen belediye personeli için Erdemli Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törende ölen Hanifi Ural’ın 2,5 aylık eşi Esra Ural’ın eşine son vedası yürekleri burktu.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Çeşmeli Mahallesi sahilinde yaşandı. İddiaya göre, yan yana iki işletmenin çalışanları arasında gece geç saatlerde sözlü tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında belediye çalışanı Hanifi Ural aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Hanifi Ural, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emniyet güçleri başlattıkları geniş çaplı soruşturmada olayla ilişkisi bulunan 1’i kadın toplam 6 kişiyi gözaltına alarak adliyeye sevk etti.

Ural için belediye önünde tören düzenlendi

Belediye çalışanı Hanifi Ural’ın cenazesi önce Erdemli Devlet Hastanesi morguna, canaze işleminin ardından da belediye bahçesine getirildi. Burada Ural’ın eşi Esra Ural ile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, böyle acı günlerde belediye çalışanlarının saflarını dahada sıklaştırmasının istedi.

Tollu, "Her bir arkadaşımız daldan bir yaprak misali koparken, onların yakınları, aileleri, Erdemli belediyesi’nin şefkatli kollarındadır. Birçok arkadaşımız belediyecilik görevini yaparken şu ya da bu manada aramızdan ayrıldılar. Ama biz onların yakınlarına, onların geçmişlerinin tamamına sahip çıktık. Hanifi Ural kardeşimizin emaneti de bizim emanetimiz. Onun emanetinide en iyi şekilde koruyacağımız kollayacağımızı buradan herkesin bilmesini isteriz" dedi.

Konuşmaların ardından dua edildi.

Dua sonrası Hanifi Ural’ın eşi Esra Ural tabuta sarılıp, gözyaşlarına boğuldu. Genç kadını belediye personeli teselli etti.

Belediye çalışanı Ural’ın cenazesi Alata Mezarlığında kılanan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 16:13
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER