Özel düzenek ile evinde Hint keneviri üretirken yakalandı

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE EDREMİT NARKOTİK SUÇLAR İLE MÜCADELE GRUP AMİRLİĞİ EKİPLERİ POLİS NARKOTİK KÖPEĞİ EKO İLE YAPTIKLARI OPERASYONDA ESRAR ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL DÜZENEK KURULARAK YETİŞTİRİLEN 19 KÖK HİNT KENEVİRİNİ GELE GEÇİRDİ. OPERASYONDA BİR KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI.

Özel düzenek ile evinde Hint keneviri üretirken yakalandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Narkotik Suçlar ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri, narkotik köpeği Eko ile yaptıkları operasyonda, esrar üretimi için özel düzenek kurularak yetiştirilen 19 kök Hint keneviri gele geçirdi. Operasyonda bir kişi göz altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Narkotik Suçlar ile Mücadele (NSM) Grup Amirliği Akçay Mahalesinde yaptığı çalışmalar neticesinde A.Ç.H. isimli şahsın evinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Narkotik ekiplerine polis narkotik köpeği Eko da eşlik etti. Eko ile birlikte evde arama yapan ekipler 19 ayrı saksıya dikilmiş ve özel düzenek ile ev içinde yetiştirilen 19 kök kenevir, 139 gram esrar , 2 adet esrar öğütme aparatı, bir hassas terazi ve kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan düzenek ve aparatlar ele geçirildi. A.Ç.H. isimli şahıs göz altına alındı. A.Ç.H.’nin emniyetteki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 14:57
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER