Ayvalık'ta paketlenmiş yağlar cayır cayır yandı.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir yağ fabrikasının arka bahçesinde çıkan yangında paketlenmiş yağlar cayır cayır yandı.

 Küçükköy Mahallesi’nde bulunan yağ fabrikasının arka bahçesinde yangın çıktı. Bahçede bulunan paletler ve ambalajlanmış zeytinyağlarının da alev almasıyla yangın kısa sürede büyüdü. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiyecilerin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

Yangın kontrol altına alındı

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği’ne ait 7 arosöz, Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na ait bir su tankeri, Ayvalık Belediyesi’ne ait 2 adet su tankeri olmak üzere 10 araç ve çok sayıda ekip müdahale etti. Yangında paketlenmiş zeytin yağları ile zeytin yağı paletleri kullanılmaz hale geldi.. Yangında fabrikada büyük maddî hasar meydana geldi. Ekipler soğutma çalışmalarının ardından hasar tespit çalışmalarına başlayacaklar.

YORUM EKLE

banner160