ASTIM HASTASI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ASTIM HASTASI ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yalnız yaşayan astım hastası bir adamın sürekli gittiği kahvehaneye gitmemesinden şüphelenen arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu.
  Önceki akşam Ayvalık’ın merkez mahallelerinden Hayrettin Paşa’da, kronik astım hastası olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Şükrü Güngör adlı bekâr vatandaş, ikamet ettiği evinde arkadaşları tarafından ölü bulundu. Ayvalık halkının ‘Macaron’ adıyla tanımladığı mevkide sürekli aynı kahveye giden ve astım hastalığına yakalanmadan önce balıkçılık ve duvar boyacılığı gibi işlerle geçimini sağladığı belirtilen Güngör’ün iki gün süresince kahvehaneye gelmemesinden şüphelenen arkadaşları, Hayrettin Paşa Mahallesi Merkez Hastane Caddesi 3. Sokak No: 17 adresindeki evine gittiklerinde yatağındaki Güngör’ün cansız bedeniyle karşılaştı.
  Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri Şükrü Güngör’ün güçlü bir astım nöbeti sırasında hayatını kaybettiğini belirtti. Çevresinde çok sevilen Güngör’ün hayatını kaybetmesi arkadaşlarını yasa boğarken, Güngör’ün cenazesi Hayrettin Paşa Camiinde kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristanında yakınları ve arkadaşlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2012, 17:19
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER