AYVALIK AK PARTİ 2013’E KİMSESİZ ÇOCUKLARLA GİRDİ

AYVALIK AK PARTİ 2013’E KİMSESİZ ÇOCUKLARLA GİRDİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ak Parti İlçe Başkanlığı 2013 yılına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na (SHÇEK) bağlı Alibey Çocuk Yurdunda barınan kimsesiz çocuklarla girdi.
  Ayvalık’ta; yılbaşı gecesinde AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca öncülüğünde; İlçe Başkan Yardımcısı Hasbi Gider, ilçe yöneticilerinden Kenan Karataş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan, Kadın Kolları üyeleri Ayşegül Bilir, Arzu Aslan, Emine Emetli ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Coşkun yeni yıla bir dizi ziyaretlerle girdi. Ak Partili heyet, 2012 yılının son saatlerindeki ilk durağı Ayvalık Devlet Hastanesi oldu.
  Hastanede yatan hastaları tek tek gezen Ak Partililer, hastalarla yakinen ilgilenip, ihtiyaçlarının giderilmesi için çaba gösterdi. Hastanede yılbaşı gecesinde görev yapan nöbetçi ekiplerin halini hatırını sormayı ihmal etmeyen Ayvalık AK Partili heyet, yeni yıla girmeden önce Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğünde nöbetçi polis memurlarını da ziyaret ederek, kazasız belasız yeni yıl temennisinde bulundu. 2012 yılının sona ermesinde yarım saat kala Alibey Çocuk Yuvasına ulaşan AK Partili heyet, yurtta barınan kimsesiz çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Beraberinde getirdikleri hediyeleri çocuklara dağıtan AK Partililer, 2013’ün ilk anlarındaki yeni yıl coşkusunu miniklerle paylaştı.
 
“KİMSESİZLERİN KİMSESİZ OLMAYA ÇALIŞTIK”
  Eğlenceli yılbaşının ardından görüşlerini aldığımız AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, yaptıklarının asla siyasi rant taşımadığını ve manevi olarak kendilerini doyuma ulaştıran anlamlı bir faaliyet olduğunu vurguladı. AK Parti olarak kimsesizlerin kimsesi olmak için ülke genelinde yoğun bir çalışma sürdürüldüğüne dikkat çeken Çakırca, 2013 yılının Türkiye ve Ayvalık için hayırlara vesile olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2013, 20:36
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160