AYVALIK CHP MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET EDİYOR

AYVALIK CHP MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET EDİYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretler başlatan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı muhtarlardan mahallelerdeki sorunları dinleyerek, çözüm önerilerini değerlendirmeye başladı.
  Ayvalık CHP İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta başlattığı ilçe merkezindeki mahalle muhtarlarında yönelik ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin güncel hayatta yaşadıkları sorunlarını yansıtan muhtarların, söz konusu sorunların çözümleri adına hazırladıkları önerileri CHP’li heyet sundukları gözlendi. Ayvalık CHP İlçe Başkanı Fatih Ayyürek öncülüğünde, CHP İlçe Örgütü yöneticileri; Esra Dut, Mustafa Sağlam, Hakkı Toka, Gülsüm Oğuz, Hüseyin Canbay ve Yılmaz Bağırsakçı tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, muhtarların çalışmaları hakkında bilgi alınırken, mahallelerin sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
  CHP İlçe yönetimi; geçen hafta başlayan ilçe merkezindeki mahalle muhtarlarına yönelik yaptıkları ziyaretlerin önceki günkü etabında; Ayvalık’ın en kalabalık nüfusa sahip Aliçetinkaya Mahallesi Muhtarı Halil Gencer, 150 Evler Mahallesi Muhtarı Yener Koşvar ve Sahilkent Mahallesi Muhtarı Safiye Ayla Erdil ile buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde mahallelerin sorunlarının Ayvalık Belediyesi tarafından çözümlenmesi için notlarını alan CHP’li heyetin mahalle muhtarlarıyla yaptıkları ziyaretlerin ardından, ilçedeki tüm muhtarları bir araya getirerek geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyecekleri belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 20:21
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER