AYVALIK’TA ASALETİ TASDİK OLAN MEMUR YEMİN ETTİ

AYVALIK’TA ASALETİ TASDİK OLAN MEMUR YEMİN ETTİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan Feyza Erdi asaletinin tasdik olmasının sevincini amiri Elif Kıvanç ile paylaştı.
  Geçtiğimiz yıl, devlet memurluğuna aday olarak Bilgisayar İşletmeni olarak göreve başlayan Feyza Erdi, asaletinin tasdik olması nedeniyle önceki gün yemin ederek, 657 sayılı Devlet Memurluğu görevine resmen başladı. Ayvalık Kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğünde görev yapan genç memurenin heyecanı gözlerinden okunurken, Erdi’yi bu mutlu gününde başarılı amiri Elif Kıvanç yalnız bırakmadı. Kaymakamlık bünyesinde, adaylık süresini dolduran aday memurun 657 sayılı Devlet Memurluğu Kanunu'nun 55. maddesi gereğince hizmet içi eğitimini de bitirip asli memur kadrosuna atanmaya hak kazandığını söyleyen Kıvanç, kendisinin de en az genç memur Feyza Erdi kadar heyecanlı olduğunu kaydetti.
  Ayvalık Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Elif Kıvanç’ın makamında yaptıkları sade bir yemin töreniyle asaleten görevine başlayan 27 yaşındaki Feyza Erdi ise, babasının da öğretmen olduğunu ve devletin bir memuru olarak sonuna kadar dürüstlüğünden ödün vermeden görevini sürdüreceğini belirterek, memurluk andı içti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 20:01
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER