AYVALIK’TA GÖRKEM VE FIRAT’I ALLAH KORUDU

AYVALIK’TA GÖRKEM VE FIRAT’I ALLAH KORUDU

Balıkesir Süper Amatör Ligi’nin Ayvalıklı takımlarından Küçükköy Belediyespor’un iki as futbolcularından Görkem ve Fırat, 2013 yılının ilk saatlerinde geçirdikleri trafik kazası geçirdi.
  Edinilen bilgiye göre, Ayvalık’ta yakın arkadaşlarıyla birlikte bir restoranda 2013 yılına birlikte giren Görkem Şekerkaya ve Fırat Güren, saat 01.00 sıralarında restorandan ayrıldı. Görkem’e ait olduğu öğrenilen 10 BAM 35 plakalı özel otomobil ile Ayvalık’tan Küçükköy’e giderken, Küçükköy çatısında aracın sağ tarafındaki lastiklerin mıcırlara kapılması nedeniyle araç kontrolden çıkarak yolun kenarına savruldu. Kazada aracı kullanan Görkem sol bacak bileğinden, Fırat ise belinden olmak üzere hafif yaralandı.
  Küçükköy Belediyespor’un iki başarılı sporcusu; olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yardımıyla Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil Serviste ilk müdahaleleri yapılan iki oyuncunun kaza yaptığı haberini alan ailelerinin yanı sıra takım arkadaşları ve Küçükköy Belediyespor’un yöneticisi Ali Ergin hemen hastaneye koştu. Hastanede; takım arkadaşlarını bir an için yalnız bırakmayan kaptan Tolga ve Küçükköy Belediyespor’lu futbocuların kaza geçiren Görkem ve Fırat’a verdikleri neşeli moral dikkatlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2013, 20:37
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER