AYVALIK’TA HEPAR’DAN, ULUSAL PARTİYE KATILIM

AYVALIK’TA HEPAR’DAN, ULUSAL PARTİYE KATILIM

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ulusal Parti İlçe Başkanı Sevgi Bilgiç bir basın açıklaması yaparak Hak ve Eşitlik Partisinden partilerine katılımların yapıldığını belirtti.
  Ulusal Parti Ayvalık İlçe Başkanı Sevgi Bilgiç yaptığı yazılı açıklamada, “12 Haziran genel seçimlerinden sonra iktidarı 3. kez ele geçiren Tayip Erdoğan hükümeti, gerçek Atatürkçü pek çok insanımızı kaygılandırmıştır. Türk siyasetindeki düzen partilerinden umudunu kesen insanımız, çözüm arayışlarına yönlenmiştir. Bir yanda Ata’mızın kurduğu parti, Atatürkçülükten vazgeçmiş, adını kadrosunu değiştirmiş, gerici ve bölücü tüm kararların öncüsü olmuş, diğer yanda adında ‘milliyetçi’ sözcüğü bulunan ama Atatürk Milliyetçiliği ile ilgisi olmayan AKP’nin eksiklerini tamamlamakla görevli, genel başkanının sürekli sert (!) açıklamalarıyla bölücülere sözde tepki gösterdiği bire parti daha var Türk siyasetinde. Ama Türk vatandaşı, ülkemizde ve dünyada yaşanılan olayları, siyasetçilerden daha doğru ve tarafsız gözlüyor, yorumluyor” ifadelerini kullandı.
 
“ULUSAL PARTİ ATATÜRK’ÜN PARTİSİDİR”
  Sevgi Bilgiç yaptığı açıklamada, “Bu sessizlik birilerini sevindirip, rahatlatmasın. Türk insanının sabrı taşmış durumdadır. Olayları doğru değerlendiren, bakıp görmesini bilen duyarlı insanlarımızdan; HEPAR Edremit İlçe Başkanı İsmet Yaşar, Akçay Belde Başkanı İsmail Körpınar,, parti üyeleri Mustafa Tan Haytural, Ergin Eryükselen ve daha 10 arkadaşımız, 22 Nisan günü Ulusal Parti Edremit İlçe Başkanlığında yapılan bir törenle partimize katılmışlardır. Biliyorlar ki; Atatürk’ün partisi Ulusal Partidir. Tam Bağımsız Türkiye diyen Atatürk devrimcilerinin kurduğu partidir. Emperyalizme, kapitalizme, gericiliğe, bölücülüğe, işbirlikçilerine ve vatan hainlerine karşıdır. Türk vatanına, Türk ulusuna, Türk bayrağına, Türk tarihine, İstiklal Marşına, Şehitlerine sahip çıkan, saygı duyan bir partidir Ulusal Parti. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, bizlerle aynı kaygıları paylaşan tüm duyarlı insanları partimize bekliyoruz. Gün birleşme, elele verme günüdür. Vatanımız, savaşın ve parçalanmanın eşiğindedir. Güçlerimizi birleştirmek, doğru yerde buluşup, Atatürk Türkiye’sini savunmamız, yeniden kazanmamız gerekiyor. Çünkü söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2012, 21:26
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER