AYVALIK’TA TEKVANDOCULAR 11 MADALYA GETİRDİ

AYVALIK’TA TEKVANDOCULAR 11 MADALYA GETİRDİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin sesini tekvando sporuyla duyuran Ayvalıklı tekvandocular 2012 yılını 11 madalya ile kapattı.
  30 Aralık’ta Burhaniye Kapalı Spor Salonunda yapılan Burhaniye Kaymakamlık Kupası Şampiyonasına katılan Ayvalıklı sporcular; 2 Altın, 4 Gümüş ve 5 Bronz madalya kazanarak Genel klasmanda 3.lük kupasının da sahibi olmayı başardı. Ayvalık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren sporcular, Balıkesir ilçelerinden toplam 7 kulübün ve bay-bayan 108 sporcusunun katıldığı şampiyonda, 14 sıklette 5 final maçına çıkarak son zamanlarda hızla yükselen başarı grafiklerine bir yenisini daha ekledi.
  Burhaniye’deki şampiyonada; Ayvalıklı tekvandoculardan Faik Erkan ve Hakan Baytok; altın madalya kazanırken; Özdem Kırmızısakal, Mustafa Can Kalkan, Ayşin İmrence ve Ecenur Top gümüş madalya, Semaha Üneş, Ramize Sultan Kurt, Cennet Ecem Karakaya, Sinan Sonkurt ve Eren Erikçi adlı sporcularda bronz madalya kazandı. Erkeklerde takım olarak 2. sırayı alan Ayvalıklı tekvandocular, Bayanlarda da takım olarak 3. sırayı alarak, genel klasmanda 3.lük kupası kazandı.
  Burhaniye’deki şampiyonada Ayvalıklı sporculara ailelerinin de tribünlerden destek verdiği gözlenirken, şampiyonada Balıkesir genelinden 11 hakemin de görev yaptığı öğrenildi. Şampiyonayı; Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Burhaniye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Naif Çallı birlikte izledi. Şampiyonada görev yapan hakemlere günün anısına Kaymakam Uslanmaz tarafından plaket verilirken, Balıkesir Tekvando İl Temsilcisi Serkan Erkekoğlu tarafından da Kaymakam Ali Uslanmaz’a  da tekvado sporuna verdiği desteklerden dolayı bir şilt takdim edildi. Şampiyona madalya ve kupa töreninin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2013, 20:38
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160