AYVALIKGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ ZORLUER'İN ACI GÜNÜ

  AYVALIKGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ ZORLUER'İN ACI GÜNÜ

Sporseverlerin asla unutamadıkları karşılaşmalardan biri olarak kabul edilen Aydınspor'un Fenerbahçe'yi sahasında 6-1 yendiği dönemdeki Teknik Direktörü Necdet Zorluer'in eşi önceki gün yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
  Aydınspor'da Teknik Direktörlük yaptığı dönemde Fenerbahçe'yi sahasında 6-1 yenerek tarihinde en büyük hezimeti yaşatan ve halen Ayvalıkgücü Belediyespor'da teknik direktör olarak görev yapan efsanevi spor adamı Necdet Zorluer'in eşi 69 yaşındaki Gülşen Zorluer yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak önceki akşam hayatını kaybetti. İzmir'de ikamet eden 3 çocuk annesi bayan Zorluer'in cenazesi bugün Karşıyaka Alparslan Beşikcioğlu Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Doğançayır Kabristanında toprağa verildi.
  Gülşen Zorluer'in cenazesine halen Gençlerbirliği’nde kaleci antrenörlüğü görevinde bulunan oğlu Levent Zorluer'in yanı sıra, Aydınspor’un eski Başkanı Mukan Perinçek, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, ünlü teknik direktörlerden Akif Başaran, Ege bölgesindeki birçok spor kulübünün yönetici ve temsilcileri ile spor camiasının tanınmış simaları hazır bulundu.
  Cenazede; Ayvalıkgücü Belediyespor’un yönetimi, teknik kadrosu ve büyük bir taraftar gurubunun tam kadro cenazeye katıldığı ve efsanevi spor adamı Necdet Zorluer’i bu acı gününde yalnız bırakmadığı gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2012, 18:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER