Ayvalık’ın sorunları basın mensupları ile kahvaltıda masaya yatırıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla düzenlediği bir kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Ayvalık’ın sorunları basın mensupları ile kahvaltıda masaya yatırıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla düzenlediği bir kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Cunda Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltıda; Ayvalık Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Elif Kıvanç’ın da hazır bulundu.

Zengin menüden oluşan kahvaltının ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Kaymakam Görgülüaslan, ilçede göreve geldiği ilk günden bu yana Ayvalık’ı tüm aksları ve değerleriyle birlikte yönetmeye çalıştıklarını vurguladı.

Toplumun nabzını tutan en önemli kanaat önderlerinden birinin de basın mensupları olduğuna işaret eden Kaymakam Gökhan Görgülüaslan, basın mensuplarıyla ilçedeki önemli sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Basın mensuplarının ilçedeki en önemli sorunlardan birinin gençler arasında hızla yaygınlaşan uyuşturucu kullanımı olduğunu söylemesi üzerine konuyla ilgili görüşlerini aktaran Kaymakam Görgülüaslan, “Bu konuda gençlerimizi bu illetten korumak ve kollamak istiyorsak, bu noktada en önemli görev anne ve babalara düşüyor. Ayvalık’taki ilgili birimlerimiz bu konuda çok ciddi çalışmalar içerisindeler. Bu mücadelede vatandaşlarımızın da süren çalışmaları desteklemeleri ve kolluk güçlerimize yardımcı olmaları çok önemli. Vatandaşlarımız suç unsurlarıyla yüz göz olmadan gördüklerini 155 ve 156 nolu ihbar hatlarına korkmadan, çekinmeden bildirmelidirler” dedi.

Sorunu olan her vatandaşa kapısının açık olduğunu vurgulayan Kaymakam Görgülüaslan, “Vatandaşlarımız ve siz basın mensupları her istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Ayvalık’ı çok büyük bir ev ve aile olarak düşünerek yönetmemiz gerekir. Turizmde dünyanın en büyük markalarından biri olan Ayvalık’ı hak ettiği zirveye taşıyabilmek için bana göre bu birliktelikler çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Ayvalık’ta; Büyükşehir ve İlçe belediyelerinin yol, su, kanalizasyon konularından ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirterek, “Bu konularda bizim kaymakamlık olarak yapabileceğim çok fazla bir şeyimiz yok ama en azından sorunların çözümü noktasında gerektiğinde belediyelerle yapacağımız istişarelerle problemleri çözümlenmesine destek verebiliriz. Bahsettiğim gibi biz Ayvalık’ı tüm değerleriyle birlikte yönetmeyi arzu ediyoruz. Bu konuda halkımızın da bize gerekli destekleri vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Görgülüaslan, basın mensuplarıyla bu tür toplantıları sıkılıkla yapmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 11:04
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160