AYVALIKLI 10’LARDAN VEFALI DAVRANIŞ

AYVALIKLI 10’LARDAN VEFALI DAVRANIŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta şampiyonluk için mücadele veren lider Ayvalıkgücü Belediyespor’un başarılı sporcularına ani bir ziyaret gerçekleştiren tribün lideri Ayvalıklı 10’lar taraftar gurubunun temsilcileri ligin zor dönemeçlerinden biri olan Vefaspor karşılaşması öncesi futbolculara moral verdi.

  Ayvalıkgücü Belediyespor tesislerini ziyaret eden Ayvalıklı 10’lar taraftar gurubu adına; Yaşar Çarıkdiken, Melihcan Eriş, Deniz Dalkılıç, Mustafa Orhan Gökalp, Murat Sucan ve Gürol Konmadım isimli gurup liderleri oyunculara kuru pastalı bir jest yaptı. Ligin güçlü ekiplerinden Vefaspor deplasmanı öncesinde oyunculara espirileriyle moral dopinginde bulunduğu gözlenen Ayvalıklı 10’lar taraftar gurubunun temsilcileri, geçtiğimiz hafta Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda Yenişehir Belediyespor karşılaşması sonrasında meydana gelen olaylarda adeta günah keçesi ilan edilmekten duydukları rahatsızlığı da dile getirdi.

  Lider Ayvalıkgücü Belediyespor’un; ligdeki en yakın takipçisi Yenişehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ettikten sonra çıkan olaylarda Yenişehir Belediyespor’lu futbolcuları taşlanması ve yaralanması olayının sorumlusu olarak Ayvalıklı 10’lar Gurubunun gösterilmesinin doğru olmadığını savunan gurup sözcüleri, çıkan olaylarla kendilerinin herhangi bir ilgisinin olmadığının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2013, 20:24
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER