GAZETECİ TUNCEL YILMAZ ÖDÜL ALDIĞI SIRADA ACI HABERLE SARSILDI

GAZETECİ TUNCEL YILMAZ ÖDÜL ALDIĞI SIRADA ACI HABERLE SARSILDI

Yaz aylarında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kış aylarında da Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gazetecilik hayatını sürdüren DHA Muhabiri Tuncel Yılmaz, meslekteki 50. yılı nedeniyle kendisine verilen plaketi teslim alırken, kayın validesinin ölüm haberi ile sarsıldı.
  Mesleğinde 50. yılını dolduran ve yarım asırdır görevde bulunan Ayvalık ve Turgutlu’da çok sevilen Gazeteci Tuncel Yılmaz, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla TUSİAD tarafından kendisine verilen ödülü alırken, kayın validesinin ölüm haberi ile sarsıldı.  Turgutlu Sanayici ve İşadamları Derneği (TUSİAD) tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dernek merkezinde etkinlik gerçekleştirildiği öğrenildi.  TUSİAD üyeleri ve gazetecilerin katıldığı etkinlikte meslekte yarım aşırını dolduran gazeteci Tuncel Yılmaz’a dernek başkanı Arif Dik tarafından 50.Yılı dolayısıyla plaket verildi. Gazeteci Yılmaz, Başkan Dik’in plaketini kendisine vermeden aldığı önce gelen telefon ile kayınvalidesi Emine Özşahin’in ölüm haberini aldı.
  Acılı bir şekilde plaketini alan Yılmaz, kendisine gösterilen ilgiden dolayı ve gazetecileri bu anlamlı günlerinde unutmadıklarından dolayı TUSİAD başkanı Arif Dik ve üyelerine teşekkür etti.
 
ÖZŞAHİN TURGUTLU’DA TOPRAĞA VERİLDİ
  Dün hayatını kaybeden gazeteci Tuncel Yılmaz’ın kayın validesi Emine Özşahin bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi mezarlığında toprağa verildi. Uzun süredir Turgutlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altında bulunan 91 yaşındaki Emine Özşahin’in dün öğle saatlerinde kalbinin durduğu doktorların müdahalesiyle tekrar hayata döndürülmesine rağmen, akşam saatlerinde 2. kez duran kalbinin tekrar çalıştırılamadığı ve Özşahin’in hayatını kaybettiği öğrenildi.
  Merkez Pazar camiinde kılınan Özşahin’in cenaze namazına Turgutlu’daki çok sayıda resmi kurum temsilcisi, siyasi parti temsilcisi, gazeteciler, muhtarlar ve çok sayıda eş ve dostu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2013, 20:33
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER