HÜLYA AVŞAR AYVALIK’TA EVLENDİ

HÜLYA AVŞAR AYVALIK’TA EVLENDİ

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı plajlarında bulunan yazlığını geçtiğimiz yıl ünlü türkücü Yavuz Bingöl’e satan Hülya Avşar, ilçenin en popüler semti Çamlık’tan ev satın aldı.
  Avşar kızına, Ayvalık’ın en eski ve tanınmış terzisi olan ve 1979 yılında hayatını kaybeden Necdet Güngör’ün mirasçısı olan 4 yetişkin çocuklarının ortak kararıyla satılan ev müthiş ambiyanslı manzarasıyla göz kamaştırıyor. 4 kardeşin kendi aralarında anlaşması sonucunda satışı gerçekleşen evin, Ayvalık’ın yerli elit kesiminin yaşadığı muhit olarak bilinen Çamlık’ın dünyaca ünlü Aslanağzı koyunu tepeden gördüğü ise dikkatlerden kaçmıyor. İki katlı bina; mübadele öncesinde ilçede yaşayan rahipler tarafından dönemin akıl ve ruh sağlığı bozuk olanların tedavi edildiği, günümüzde ‘Tımarhane’ adını taşıyan manastır kalıntıları ile aynı adı taşıyan yarımadayı da tüm zarafetiyle görüyor.
  160 metrekarelik alanlık bahçenin tam ortasında bulunan iki katlı binanın arka yüzü ise makilik çam ağaçlarından oluşan ormana dayanıyor. Binada alt katta 4, üst katta da 4 olmak üzere 8 oda ve salonlar bulunuyor. Ünlü yıldızın evi kaç liraya satın aldığı öğrenilemezken, Avşar’ın saray yavrusu görünümüne kavuşturmayı planladığı evi oldukça kelepir fiyatla satın aldığı belirtiliyor. Avşar kızının; kendi zevkine göre restore ettirdiği, meyve ağaçlarının da bulunduğu evin bahçesine oldukça görkemli bir de havuz yaptırdığı öğrenilirken, evde süren restorasyon çalışmalarının Haziran ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Sık sık İstanbul’dan Ayvalık’a gelerek inşaatı süren evde incelemelerde bulunduğu kaydedilen ünlü yıldızın, 2 katlı evin alt katını kız kardeşi Helin Avşar’a tahsis edeceği kendisinin de evin üst katında kızı Zehra ile birlikte yaşamayı planladığı belirtiliyor.
  Ünlü yıldız Hülya Avşar’ın satın aldığı evde yaşayan engelli yaşlı bir kadının ikamet ettiği öğrenilirken, ünlü yıldızın evi satın aldığı ev sahiplerinden önce söz konusu kadına bir ev satın alınmasını şart koştuğu ve bu talebi gerçekleştikten sonra evi satın aldığı da gelen bilgiler arasında…
 
KOMŞULARI DAHA ŞİMDİDEN ÜNLÜ YILDIZDAN MEMNUN
  Avşar’ın; Ayvalık’ın en güzel köşelerinden biri olan Çamlık’taki yeni evinin restorasyon çalışmaları sürerken, ünlü yıldızın komşuları da oldukça sevinçli görünüyor. Ünlü yıldızın Ayvalık’a olan hayranlığından duydukları memnuniyeti ifade eden komşuları, Avşar kızının annesi merhum Emral Avşar’ın da gençlik yıllarından Ayvalık’ta yaşadığını belirterek, ünlü yıldızın da Ayvalık’tan vazgeçemediğini belirtiyor.
  ‘Bodrum’un Zeki Müren Paşası olmuşsa, Ayvalık’ın da artık Hülya Avşar’ı var’ diyen Çamlık sakinleri, ünlü yıldızın yoksul ve gerçekten yardıma muhtaç olanlara gizli yardımlarda bulunması nedeniyle gönüllerinde taht kurduğunu ve Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan Avşar kızıyla aynı mahallede komşuluk etmekten onur duyacaklarını kaydetmeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2013, 23:21
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER