Kent Konsey’inden TSK Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Kent Konseyi Yürütme Kurulu Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Ali Çetinkaya İlkkurşun Rehabilitasyon Merkezi Komutanlığını ziyaret etti.Kent Konseyi Başkanı Filiz Karayelli’nin öncülüğünde...

Kent Konsey’inden TSK Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Kent Konseyi Yürütme Kurulu Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Ali Çetinkaya İlkkurşun Rehabilitasyon Merkezi Komutanlığını ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Filiz Karayelli’nin öncülüğünde gerçekleşen ziyaret sohbet havasında gerçekleşirken; ziyarette konseyin yürütme kurulu üyeleri; Galip Bodur, Dilek Tan, Neslihan Kürtül Anaz, Celalettin Şentürk ve Tülin Çalışıcı da hazır bulundu.

Garnizon Komutanı Albay Fevzi Koyuncu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Filiz Karayelli, Türk Ordusu’nun terör odaklarını temizleyebilmek adına başlattığı Afrin’deki harekâtı desteklediklerini belirterek, Türkiye’nin birlik ve beraberlik halinde olması gereken bu harekât sırasında ülkedeki her bireyin tek yürek olmasının da önemine işaret etti.

Yaklaşık 6 önce Ayvalık’taki görevine başlayan Albay Fevzi Koyuncu’ya bu vesileyle ‘Hoş geldiniz’ diyebilme fırsatını bulabilmekten de duyduğu memnuniyeti ifade eden Karayelli, Ayvalık halkının ekonomik destekleriyle inşa edilen ve TSK bünyesindeki gazilerin de tedavi edildiği Aliçetinkaya İlkkurşun Rehabilitasyon Merkezi binasının olası fiziki eksiklikleri için gereken her türlü desteği de vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Albay Fevzi Koyuncu, Türkiye’nin bekası için ordunun her kademesindeki Mehmetçiğin savaşa hazır olduğunu hatırlatarak, Afrin’deki harekâtta Türk Ordusu’nun son derece başarılı olmasının kendileri için çok büyük bir gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

Kent Konseyi Başkanı Karayelli ve yürütme kurulu üyelerine rehabilitasyon merkezini gezdiren Albay Koyuncu, ziyaret sonrasında konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 20:39
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER