KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN YOLA DEVAM

KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN YOLA DEVAM
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği 2. Olağan Genel Kurulunu önceki gün gerçekleştirdi.

  Ayvalık’ta geçtiğimiz yıl 14 Şubat’ta kurulan derneğin 1. hizmet yılını doldurmaya hazırlandığı öğrenilirken, yapılan genel kuruldaki seçimlerde tek liste oylandı. Dernek binasında yapılan genel kurula, dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, yapılan seçimlerde; dernek başkanı Dilek Demiryumruk oy birliğiyle yeniden göreve getirildi. Ayvalık Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri; İlhan Gündoğan, Tülin Özdem, Aysel Özçakmak, Münire Ekiz, Işık Atalay, Erol Sarıçam, Füsun Özdoğan, Halil Burgaz ve Selen Köselecioğlu isimlerinden oluştu.

  Yapılan seçimlerde Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerine ise; Çiğdem Çermikçi, Hatice Ülkü, Kifayet Songül Afacan, Nilgün Arslan, Lütfiye Seçer ve Lale Arıcan getirildi. Güven tazeleyen dernek başkanı Dilek Demiryumruk, ilçedeki sevgiye, şefkate muhtaç kimsesiz çocuklar için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2013, 20:26
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160