Kirlilik İsyanı

Balıkesir’in gözde turizm merkezi Ayvalık’ta zeytin kara suyunun arıtmasız şekilde denize boşaltılmasına amatör balıkçı sosyal medyadan isyan etti. Yetkilileri göreve çağırdı.

Balıkesir’in gözde turizm merkezi Ayvalık’ta zeytin kara suyunun arıtmasız şekilde denize boşaltılmasına Güneydoğu gazisi, amatör balıkçı sosyal medyadan isyan etti.

Teknesi ile denizde çektiği görüntüleri paylaşan ve kara suyunun denizi nasıl pislettiğini gözler önüne seren balıkçı Adil Buluş, "Lütfen müdahale edelim. Sarımsaklı leş gibi kokuyor” diye isyan etti. Adil Buluş’un bu paylaşımı 66 binin üzerinde izleyiciye ulaştı.

 Çevre felaketine nedeniyle Üüzüntüye kapılan Adil Buluş, ne dedi: "Sarımsaklı denizindeyiz. Plajdan tekne ile devam etmekteyiz. Bir tur atmak istedim. Gördüğüm şeylere gözlerim inanmadı. Denize bakın denize bakın arkadaşlar. Kap kara. Bunları atanın dini kitabı yokmu? Şuraya bakın arkadaşlar burası Sarımsaklı sahili. Fabrikalar arıtmayı çalıştırmıyor arkadaşlar.  Sayın İl Tarım Müdürüm, lütfen müdahale edelim.  Leş gibi kokuyor.  Sarımsaklı leş gibi kokuyor. Milyonları kazanıyorsunuz. Dininiz imanınız yok mu? Allahınızdan bulun. Bir yetim hakkı bir kul hakkı.  Allahım ne demiş, ‘Ne olursan ol, bana kul hakkı ile gelme’ demiş."

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 12:56
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160