LİDER AYVALIKGÜCÜ’NÜN HEDEFİ 3 LİG

LİDER AYVALIKGÜCÜ’NÜN HEDEFİ 3 LİG
Bölgesel Amatör ligin 9. gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren lider Ayvalıkgücü Belediyespor ligin ikinci yarısında en yakın takipçisi Yenişehir Belediyespor ile Vefaspor galibiyetlerinden sonra şampiyonluk havasına yavaş yavaş girmeye başladığı belirtiliyor.

  Bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı ligin güçlü takımlarından Bigaspor karşısına mutlak 3 puan için çıkmaya hazırlanan kırmızı-beyazlı ekipte Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ nezaretinde çalışmalar sıkı bir şekilde sürerken, futbolcuların morallerinin de oldukça yüksek olduğu gözleniyor. Ayvalıkgücü Belediyespor’un Teknik Patronu Mehmet Yıkılmazdağ, oyuncuların yavaş yavaş şampiyonluk havasına girmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, asla rehavete kapılmayacaklarının da altını çiziyor.

  Kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcularla birlikte Ayvalıkgücü Belediyespor’un üzerine düşeni sahada yapmaya gayret ettiğini vurgulayan Mehmet Yıkılmazdağ, “Ancak şampiyonluk yolunda en önemli eksiğimizin taraftar desteği olduğuna inanıyorum. Bu yüzden de kendi sahamızda yapacağımız mücadelelerde en büyük kozumuz olan seyirci avantajımızı çok iyi kullanabilmemiz için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var“dedi.

 

LEVENT VE DOĞUŞ DIŞINDA TAKIMDA SAKAT VE CEZALI OYUNCU YOK

  Bu hafta kendi sahalarında Biga Spor’u ağırlayacaklarını hatırlatan Yıkılmazdağ, “Çok şükür Levent ve Doğuş dışında sakat oyuncumuz yok. Bunun yanı sıra cezalı oyuncumuzun da olmayışı bize büyük bir güç veriyor. Ancak özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybına tahammül edebilme lüksümüz yok. Bu yüzden de cefakar taraftarımızın da desteğini alarak lig sonundaki şampiyonluk hedefini 12’den vurmak istiyoruz” diyerek, bu hafta Ayvalık Hüsnü Uğural Stadında ağırlayacakları ligin güçlü ekiplerinden Biga Spor karşılaşmasında taraftarı tribünlerde görmek istediğinin altını bir kez daha çizdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 22:41
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160