MADALYA SEVİNCİNİ KAYMAKAMLA PAYLAŞTILAR

MADALYA SEVİNCİNİ KAYMAKAMLA PAYLAŞTILAR
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz hafta İstanbul’da katıldıkları Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 5 madalya ile dönen genç milli atletler, başarılarının sevincini Kaymakam Nihat Nalbant ile paylaştı.

  02-03 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Gençler ve Büyükler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Ayvalık’ı başarıyla temsil eden ve şampiyonadan 5 madalya ile dönen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kursiyer milli sporcular, haklı sevinçlerini Kaymakam Nihat Nalbant ile paylaştı. Ayvalıklı başarılı atletler; önceki gün İlçe Milli Eğitimi Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kurtuluş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurbin Kolsuz, antrenörleri Çiğdem Ekmekçi ile birlikte Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ayvalıklı genç atletlerin katıldıkları ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda elde ettikleri başarılı dereceler nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Nihat Nalbant, şimdiye kadar bu sporcular için daha iyi koşullarda antrenman yapabilecekleri imkanları sağlayamamalarını çok büyük bir eksiklik olarak gördüğünü söyledi.

  Ayvalıklı genç atletlerin başarılarının, ilçe genelindeki okullarda eğitim gören yaklaşık 11 bin öğrenciye örnek olmasının önemine işaret eden Kaymakam Nalbant, yerel basından da gençlerin kötü alışkanlıklar yerine genç atletlerin başarılarına özenmesini sağlayacak yayınlarla kendilerine destek vermesini istedi. Ziyarette; Kaymakam Nihat Nalbant’a ilçe genelindeki eğitsel sportif etkinliklere verdikleri önemi ifade eden Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ise; Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ilçedeki okullarda eğitim ve öğrenim gören öğrencilere yönelik açılan voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi ve tekvando kurslarına yeni bir branş olarak da ata sporu olan güreşi de dahil ettiklerini kaydetti.

  Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nurbin Kolsuz ile atletlerin genç antrenörü Çiğdem Ekmekçi’nin de; Kaymakam Nihat Nalbant’a kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etmeyi ihmal etmediği gözlenen ziyaret, topluca hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

AYVALIK HEM BÜNYESİNDEKİ ATLETLER İSTANBUL’DAN 5 MADALYA İLE DÖNDÜ

  İstanbul’daki şampiyonada Ayvalıklı milli sporculardan Genç Erkekler Yürüyüş Yarışmasında Muratcan Karapınar 3 bin metre Yıldızlar Yürüyüş Yarışmasında 12.48’lik derecesiyle ikinci olup gümüş madalya kazanmasına rağmen Türkiye rekoru kırmayı başarmıştı. Aynı şampiyonanın Genç Erkekler Yürüyüş kategorisinde ise Şahin Şenoduncu ile Genç Bayanlar Yürüyüş kategorisinde de Tuğçe Güneş altın madalyaya uzanmayı başarmıştı.

  İstanbul’daki şampiyonada, Bilge Kaçak ile Özgür Ozan Pamuk ise kazandıkları bronz madalya ile Ayvalıklıların haklı gururu olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 21:04
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160