SEVGİLİLERE HEDİYELERİ ENGELLİLERDEN

SEVGİLİLERE HEDİYELERİ ENGELLİLERDEN

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Birlik Ortopedik Engelliler Derneği (BOED) Genel Merkezi tarafından açılan Ayvalık Kipa Mağazasında bir sergi açıldı.

  BOED Genel Başkanı Halil Burgaz’ın öncülüğünde açılan sergide, derneğin iş atölyelerindeki engelli kursiyerler tarafından yapılan eserler satışa çıkarıldı. Derneğin Altınova Şube Başkanı Güler Çapraz Buyruk ile Ayvalık ve Altınova’daki engellilere ait iş atölyelerinin usta öğreticilerinden Songül Can’ın da destek verdiği sergide, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü nedeniyle engellilerin özenerek hazırladığı Sevgililer Günü hediyeleri beğeniye sunuldu.

  Oldukça ilgi gören sergide satışa sunulan eserlerin satışından elde edilecek gelirlerin satılan ürünü yapan engelli kursiyerlere kazanç olarak ulaştığını kaydeden BOED Genel Başkanı Halil Burgaz, dernek olarak engelli kursiyerler tarafından hazırlanan hediyelik eşya ve benzeri eserlerin belirli dönemlerde sergilenip, satışa sunulması için kendilerine destek veren Kipa Ayvalık Mağazası yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 22:37
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER