Zİraat Odası'nda şaşırtan tesadüf...

  -  İyi Parti Edremit ve Ayvalık'ta örgütlendi   - Ayvalık Ziraat Odası'nda ise yönetim kurulu ile meclisin başkanlarının aynı zamanda ilçede siyasi partilerin de ilçe başkanı olması büyük dikkat çekti - İyi Parti’nin Edremit İlçe Teşkilatı'nda ise kurucu başkan olarak Mehmet Emin Karabulut atandı

Zİraat Odası'nda şaşırtan tesadüf...

 Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını İyi Parti; Balıkesir’in Ayvalık ve Edremit ilçesinde tamamladı. Ayvalık Ziraat Odası'nda yaşanan ilginçlik ise büyük dikkat çekti.
Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıtay'ın geçtiğimiz ay yapılan kongrede AK Parti İlçe başkanlığına seçilmesinden sonra, hafta sonu İyi Parti'nin ilçe başkanlığı görevinin ise Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Amaç’a verilmesi şaşırttı


  Amaç, İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna’nın elinden mazbatasını aldı. Ayvalık’ta çiftçilik ile uğraşan İyi Parti’nin kurucu İlçe Başkanı Mehmet Amaç, Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı sıra ay-yıldızlı Türk Bayrağı ile sorunu olmayan herkese kapılarının açık olduğunu söyleyerek il yöneticilerinin kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti.
   Cep telefon numarasını paylaştı
  Türkiye genelinde olduğu gibi, Ayvalık’ta İyi Parti’nin teşkilatlanma sürecinde olduğunu hatırlatan Mehmet Amaç, “Cep telefon numaram; 0543 760 48 25’tir. İlçede sorun ve sıkıntıları olan vatandaşlarımızla partimize katılmak isteyenler, partimizle ilgili her türlü bilgiyi almak isteyenler 7/24 beni arayabilirler. Herkesi 24 saat süresince dinlemeye hazırım. Telefon numaramdan bana her zaman ulaşabilirsiniz“ diye konuştu.


 
  İyi Parti’nin Edremit İlçe Teşkilatı'nda ise kurucu başkan olarak Mehmet Emin Karabulut atandı.
   Karabulut, düzenlediği basın toplantısında İyi Parti’nin Edremit İlçe Teşkilatı'nın 33 kurucu üyesiyle göreve başladığını açıkladı. Önümüzdeki günlerde ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirecek olan İyi Parti Edremit İlçe Teşkilatı’nın Kurucu Başkanı Mehmet Emin Karabulut, ilk basın açıklamasını parti binasında yaptı. İlçedeki Hacıtuğrul Mahallesi İnönü Caddesi Kaymakamlık binası karşısında açılan hizmet binasında bazı basın mensuplarıyla buluşan Karabulut, partilerine ilginin yoğun ilgi olduğunu bildirdi.
 Sürecin Ankara Oteli’nde başladığını dile getiren Karabulut, "Kongre süreciyle İyi Parti kurulma süreci de başlamıştır. Bu süreçte Kurucu İl Başkanımız Nedim Tuna atandıktan sonra ilçemizin 7 ilçesindeki başkana görevlendirme yapılmıştır Aralık ayı içinde. Bu görevlendirmelerden bir tanesi de Edremit ilçe başkanlığı olarak bana verildi. 3 ocak tarihinde Kaymakamlığımıza müracaat edip, yetki belgemizi aldık. Sonrasında 33 kurucu üyemizi oluşturduk. Bu kurucularımızın 11 tanesi bayandır. Tüzüğümüzde yüzde 25’i bayan olması gerekiyordu fakat biz bunu yüzde 33’e çıkarttık ve Edremit siyasi tarihinde bir ilke imza atmış olduk. Kuruluşumuzda çok siyasi olmayan genç bir ekip ile yola çıktık. Çalışmalarımızı hızlandırdık. Parti binamızı tuttuk. Ufak eksiklerimiz olsa da büyük bir gayret ve özveriyle binamızın eksiklerini tamamladık. Binamız Pazar günleri hariç her gün açıktır. Önümüzdeki günlerde ziyaretlerimize başlayacağız. Bizleri istedikleri zaman ziyaret edebilirler. Tabana inip ziyaretlerimizi yapacağız. Yönetim kurulumuzda görev dağılımı da yaptık. 10 başkan yardımcımız var. Sıkı çalışmalar ile halkın sorunlarınla da ilgilenmek için çaba sarf edeceğiz. 2 Şubat’a, herhangi bir aksama olmaz ise genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin Balıkesir’e ziyareti olacaktır. Parti binamız Kaymakamlığımızın karşısındadır. 11 Şubat Pazar günü saat 14.00’te de ilk genel kurul toplantımızı yaparak, yönetim kurulumuzu tescillemiş olacağız” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 18:26
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER