150 bin TL’sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelince yakalandılar

BALIKESİR'İN BANDIRMA İLÇESİNDE KENDİSİNİ POLİS-SAVCI OLARAK TANITARAK 150 BİN TL'SİNİ ALDIKLARI VATANDAŞIN EVİNE İKİNCİ KEZ GELEN ŞÜPHELİLER YAKAYI ELE VERDİ.

150 bin TL’sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelince yakalandılar

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kendisini polis-savcı olarak tanıtarak 150 bin TL’sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelen şüpheliler, yakayı ele verdi.

Bandırma’da 76 yaşındaki emekli vatandaş S.O.’yu telefonla arayarak kendilerini polis-savcı olarak tanıtan şüpheliler 150 bin TL parayı elden teslim aldı. Aynı kişinin evine ikinci defa giderek bu kez gayrimenkullerini satmasını isteyen şüpheliler polis ekiplerince yakalandı. Ankara’dan kiraladıkları araç ile Bandırma’ya gelen ve emekli vatandaş S.O.’dan istedikleri 150 bin TL parayı elden alan şüpheli S.K. (41) apartman çıkışında kıskıvrak yakalanırken, suç ortakları olan C.T. (32) ve İ.K. (39) araçla Erdek istikametine kaçtı. Bir süre sonra kaçtıkları aracı terk ederek yola yaya şekilde devam etmeye çalışan iki şüpheli, Gönen istikametine gittiklerinin tespit edilmesi üzerine polis ekipleri tarafından yaşanan kovalamaca sonucu gözaltına alındı.

Çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenilen S.K., C.T. ve İ.K. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER