Balıkesir'de çiçek polemiği

Balıkesir'de çiçek polemiği
">

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Av. Mehmet Birol Şahin:

Ahmet Akın’da İmamoğlu gibi içi boş”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin ile CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ın dikey bahçelerle ilgili olarak sözünü yerine getirmemesi üzerine başlayan polemik devam ediyor.

Şahin, "Ahmet Akın’da İmamoğlu gibi içi boş” şeklinde konuştu.

Şahin, açıklamasında şunları söyledi:

"Bilindiği üzere iki ay önce CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’un caddelerini süsleyen “Dikey Bahçe”leri kaldırarak yerlerine yağlı boya ile Grafiti çizmeye başlamıştı..

Bizim vicdanımız bu bitkilerin, çiçeklerin yok olmasına vicdanımız razı olmadı..Bu nedenle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzelliği yaşatabilmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne resmi yazı yazdık ve bütün Dikey Bahçeleri almaya hazır olduğumuzu, araçlarımızı göndererek bu Dikey Bahçeleri şehrimizde yaşatabileceğimizi araçlarımız göndermek üzere beklediğimizi belirtmiştik..

Bunun üzerine Balıkesir Milletvekili ve CHP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın, “Yazıya bile gerek yoktu ben bu işi bir telefonla hallederim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuştum bile söz verdi” diyerek yerel basına açıklama yapmıştı.

Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi gönderdiği yazıda talebimizi reddetmesi bir yana hepimizin vicdanını bir kez daha kanatmış oldu..

Resmi yazısında “Bitkilerin Strese bağlı hastalıklar sebebiyle öldü” dedi…Ayrıca “Taşıyıcı malzemeler çürüdü” açıklamasında bulundu..

 Yazıklar olsun..

Yıllardır söylüyoruz..CHP bu ülkenin israfıdır, stresidir, şansızlığıdır..

CHP güzele tahammül edemez…

CHP , kendi Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin ifadesiyle maalesef doğru söylemeyen, insanlarımızı sürekli yanlış algılarla kandıran bir oluşum haline dönüşmüştür..

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın tıpkı Ekrem İmamoğlu gibi içi boş, hiçbir hizmet ile ilgisi olmayan “Siyasi bir Balon”, bir projedir…Bir etkinliğinin olmadığı bir kez daha ortaya çıkmıştır…Ahmet Akın’ın kapasite ve gerçek yüzü bir kez daha görülmüştür.

Lafa geldiğinde çevrecilik duyarlılığı hakkında bol laf edenler, Kaz Dağlarına sahip çıktıklarının edebiyatını yapanların gerçek yüzleri, tabiata, yeşile, ağaca, çiçeğe sevgisizlikleri, saygısızlıkları yönetime geldiklerinde bir şehri, bir ülkeyi nasıl çirkinleştireceklerini bir kez daha ispat etmişlerdir."

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 20:56
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER