Balıkesir’in yıldızı parlıyor

Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı konumuna gelen Balıkesir, dünyanın önemli şirketlerinin de dikkatini çekiyor.

Balıkesir’in yıldızı parlıyor

Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı konumuna gelen Balıkesir, dünyanın önemli şirketlerinin de dikkatini çekiyor. 110 yıldır sektörde bulunan ve dünyanın sayılı gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Coldwell Banker adlı gayrimenkul şirketi Balıkesir’de ofis açarak sektöre de yeni bir soluk getirdi.

Dünyanın önemli gayrimenkul şirketleri arasında lider pozisyonda bulunan Coldwell Banker şirketi Türkiye yapılanmasını Balıkesir ile sürdürdü. Şirket, Balıkesir’de ofis açarak büyükşehir statüsü kazanan Balıkesir’de artan gayrimenkul piyasasına yön vermeyi hedefliyor. Balıkesir ofisinin şirket sorumlusu Broker Raşit Özen, Balıkesir’de yıldızı parlayan gayrimenkul sektörünü yatırımcı lehinde değerlendirmek istediklerini söyledi. Özen, "Şirketimiz dünya gayrimenkul piyasasına yön veren bir şirket. Balıkesir’de özellikle son dönemde yatırımcıların dikkatini çeken bir il. Bu anlamda yollarımız kesişti. Özellikle büyükşehir olduktan sonra Balıkesir yatırıma ve yatırımcıya açık hale geldi. Bizler ekip olarak gayrimenkullerle ilgili çeşitli fizibilite çalışmaları yapıyoruz, gelecekte şekil alacağı halleri bir nevi bugünden ön görüyoruz. Bu anlamda da Balıkesir’in gelişimine katkıda bulunmayı umuyoruz" dedi.

Şirketin Bursa, İzmir, Kocaeli gibi illerdeki temsilcileri Balıkesir Coldwell Banker ofisini ziyaret etti. Kalabalık grup, ardından özel giydirilmiş araçlarla şehir turu atarak şehirdeki yatırım alanlarını gezerek bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 15:59
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER