Başkan Kafaoğlu: “Balıkesir eğitimde kendinden söz ettiriyor”

2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminin ilk günü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ve Ercan Kıvrak İlkokulu’nda öğrencilerin heyecanına ortak oldu.Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı...

Başkan Kafaoğlu: “Balıkesir eğitimde kendinden söz ettiriyor”

2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminin ilk günü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ve Ercan Kıvrak İlkokulu’nda öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nin kurucusu olan Yırcalı ailesinin her zaman okula destek olduğunu ve sahip çıktığını ifade ederek “Belediye olarak okulunuzu Balıkesir’in yüz akı olarak görüyoruz. Ne isterseniz vermeye hazırız. Gençliğe yatırım yapmayan nesillerin geleceği olamaz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine bu ülkeyi sizler ulaştıracaksınız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedeflediği 2023, 2053 ve 2071 yıllarına bu ülke sizlerle ulaşacak” dedi.

“Daha iyi bir gelecek için çaba sarf ediyoruz”

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nin ardından Ercan Kıvrak İlkokulu’nda öğrencilerin mutluluğuna ortak olan ve burada konuşma yapan Başkan Kafaoğlu “Gençlerine yatırım yapmayan milletlerin geleceği olamaz. Balıkesir eğitim ve öğretimde her geçen gün mesafe alan ve kendinden söz ettiren bir il olmaya başladı. Hepimiz sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çaba sarf ediyoruz, sizlerin hizmetinizdeyiz. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı hayırlı olsun. Okulumuzun ek binası eğitim camiasına hayırlar getirsin “ diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160