BAŞKAN KAFAOĞLU ÖĞRETMENLERİNİN ELİNİ ÖPTÜ

BAŞKAN KAFAOĞLU ÖĞRETMENLERİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen törenlere katılarak öğretmenlerin mutluluğuna ortak oldu. Mezun olduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne de ziyarette bulunan Başkan Kafaoğlu, kendisini mezun eden öğretmenlerinin de elini öptü.

Salih Tozan’daki program ardından Vali Yazıcı, Başkan Kafaoğlu ve beraberindekiler Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek buradaki öğretmenler ile bir araya geldiler. Mezun olduğu okulda kendisini yetiştiren öğretmenlerinin ellerini öpen Başkan Kafaoğlu, onlara özveri ve emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Programlara Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşi Didar Kafaoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile protokol üyeleri katıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü Balıkesir’de çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Salih Tozan Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına Vali Ersin Yazıcı ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, öğretmenlerin mutluluğuna ortak oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız bir konuşma yaparak günü anlam ve önemine değindi.

BAŞKAN KAFAOĞLU: “İLK ÖĞRETMENLERİMİZ ANNE VE BABALARIMIZ”

Programda Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’da bir konuşma yaptı. Öğretmenlerin toplumun her şeyi olduklarını ifade eden Başkan Kafaoğlu, “İlk öğretmenlerimiz anne ve babalarımız. Okul çağına başladıktan sonra gençlerin ve çocukların şekillenmesi öğretmenlerimiz eli ile oluyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceği öğretmenlerimizin elinde. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi gençlerimize emanet etti, gençlerimiz de öğretmenlerimize emanet. Bu gençleri bayrak, vatan ve devlet sevgisi ile yetiştirerek inşallah Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacaktır” diye konuştu.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN YETİŞTİRDİĞİ EVLATLAR 15 TEMMUZ’DA TANK VE TOPLARA KARŞI DURDU”

NATO tatbikatında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın resim ve isimlerinin hedef gösterilmesini eleştiren Başkan Kafaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi 77 düvel bize saldırıyor ama onları püskürtecek güçteyiz. 15 Temmuz’da da bunu gördük. Türk Milleti, öğretmenlerimizin yetiştirdiği evlatlar göğüslerini tanklara, toplara karşı siper ederek, o hayasızca akını durdurdu. Bundan sonra da durduracaktır. Öğretmenlerimize güveniyoruz. Yeni Mevlanalar, Yunuslar, Hacı Bektaşı Veliler yetiştirmemiz lazım. Onlar sevgi sözleri ile tüm dünyaya nam salmışlardır”.

Başkan Kafaoğlu’nun ardından Vali Ersin Yazıcı’da bir konuşma yaparak öğretmenlerin gününü kutladı. Öğretmenliğin önemine vurgu yapan Vali Yazıcı, öğretmenlerin insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağladıklarını belirtti. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından mini bir konser verildi. Konser ardından göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreni ardından protokol üyeleri tarafından öğretmenlere çiçekler ve hediyeler verilirken hatıra fotoğrafı çektirildi.

BAŞKAN KAFAOĞLU ÖĞRETMENLERİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 23:19
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER