Başkan Yılmaz, gençlik meclisine konuk oldu

Kent Konseyi Çocuk ve Gençlik Meclisi ile buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonunu gençler ile geçirerek, Gençlik meclisinin konuğu oldu.Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonunu Karesi Kent Konseyi Hizmet Binasında...

Başkan Yılmaz, gençlik meclisine konuk oldu

Kent Konseyi Çocuk ve Gençlik Meclisi ile buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonunu gençler ile geçirerek, Gençlik meclisinin konuğu oldu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonunu Karesi Kent Konseyi Hizmet Binasında gençler ve çocuklarla birlikte geçirdi. İlk olarak Kent Konseyi Çocuk Meclisi Halk Dansları Topluluğu’ndaki miniklerle bir araya gelerek çalışmalarını izleyen Başkan Yılmaz sonrasında ise Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin konuğu oldu. Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gençlerin gerisinde kalan değil; onların önünü açan, rota çizen bir anlayışla çalıştıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz: “Kent konseyimiz 7 gün 24 saat çalışıyor”

Kent Konseyi Hizmet Binasında çocuklar ve gençlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Yılmaz, “7 gün 24 saat yaşayan, çalışan bir kent konseyimiz var. Bütün meclislerimiz aktif bir şekilde çalışıyor. Çocuk Meclisimiz kültürümüzün en önemli parçalarından biri olan halk oyunlarını öğreniyor, öğrenirken de eğleniyor. Aynı şekilde Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz de 3 yıldır bizlere ve şehrimize çok büyük katkıda bulunuyor. Gençlerimizin şehirle ilgili dertlenmeleri beni çok memnun etti. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yönetiminde söz sahibi olduğu bir şehir için çalışıyoruz" dedi.

Karesi Kent Konseyi Hizmet Binasında bilgisayardan kodlama atölyelerine, eğitimlerden halk danslarına kadar birçok faaliyetin yapıldığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Üniversitedeki gönüllü hocalarımız, milli eğitimdeki gönüllü öğretmenler ve gençlerimizle, bayanlarımızla, engellilerimizle beraber yaşayan bir Kent Konseyi. Ben Karesi Kent Konseyi Başkanımız Mürsel Sabancı’ya bizleri böyle güzel bir çatı altında topladığı için teşekkür ediyorum" dedi.

“Gençlerin önünü açan bir anlayışla çalışıyoruz”

Dünyanın hızla değiştiği bir dönemde gençliğe yapılacak yatırımların büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Karesi Belediyesi olarak tıpkı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dile getirdiği ’gençlerin gerisinde kalan değil; onların önünü açan, rota çizen’ bir anlayışla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Onların yanında kendimi her zaman iyi hissediyorum. Çünkü onların dinamizmi ve enerjisi şehrimiz ve ülkemiz için bana büyük bir umut veriyor" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160