Başkan Yılmaz, kırsal mahalleleri ziyaret etti

K

Başkan Yılmaz, kırsal mahalleleri ziyaret etti

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Halkapınar, Kamçılı, Karakol, Ortaca ve Kalaycılar mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Halkapınar, Kamçılı, Karakol, Ortaca ve Kalaycılar mahallelerini ziyaret ederek belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bir araya geldiği vatandaşa ’bir eksiğiniz var mı’ sorusunu yönelten Yılmaz, "Her mahalleye eşit hizmet" parolası hareket ettiklerini kaydederek, "Hemşehrilerimizle birlikte, onların talep ve istekleri doğrultusunda daha güzel bir Karesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Karesi olarak büyük ve güzel bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Yücel Yılmaz, "Bu büyük aile her fırsatta bir araya geliyor. Her zaman söylüyorum; biz birlikte çok daha güzeliz, çok daha güçlüyüz. Bir araya geldiğim hemşehrililerime ’bir eksiğiniz, bizden bir talebiniz var mı’ diye sordum. Gördüm ki mahallelerimizde bir eksiklik kalmamış, herkes mutlu, herkes memnun" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 22:23
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160