Bin 41 çocuğa bayramlık

Altıeylül Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi bin 41 öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuk giydirilecek.Altıeylül Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bin 41 çocuğa bayramlık giysi vererek sevindirecek. Altıeylül Belediyesi, Sosyal...

Bin 41 çocuğa bayramlık

Altıeylül Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi bin 41 öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuk giydirilecek.

Altıeylül Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bin 41 çocuğa bayramlık giysi vererek sevindirecek. Altıeylül Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Altıeylül Kaymakamlığınca başlatılan çalışma ile toplanan giysiler bin 41 çocuğa teslime dilecek. ALGEM tarafından belirlenen 250 öksüz ve yetim ile 841 ihtiyaç sahibi çocuğun bayram öncesi kıyafet ihtiyaçları ALGEM bünyesindeki giyim mağazasından karşılanmaya başladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. Özellikle Atıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM) bizim göz bebeğimiz. Bütçesini 10 kat artırdık. Altıeylül sınırlarında dokunmadığımız ihtiyaç sahibi kalmasın istiyoruz. Sosyal Marketimizin yanı sıra, giyim markette de büyük ilerleme kaydettik. 2018 başlarında 250 yetim ve öksüz çocuğumuz olmak üzere 841 ihtiyaç sahibi çocuğumuzun kışlık kıyafet ihtiyaçlarını karşılamıştık. Şimdi ise müracaatlarımız doğrultusunda büyük bir firmanın bizlere ulaştırdığı 2 TIR dolusu 60 bin parça giyim eşyasını giyim marketimiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayram evlatlarımızın yüzü gülsün, boynu bükük kalmasın, çiçek gibi giyinsinler, anne ve babalar yokluk karşısında ezilmesin istiyoruz. Nerede bir mazlum, ihtiyaç sahibi varsa ona dokunmak, mağduriyetini gidermek boynumuzun borcu. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, huzur ve kardeşlik içinde sevgi ikliminin hakim olduğu nice bayramlar dilerim” şeklinde ifade etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160