BİROL ŞAHİN'DEN AHMET AKIN'A SALVO

BİROL ŞAHİN'DEN AHMET AKIN'A SALVO

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ak Partili Birol Şahin CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'a CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu üzerinden yüklendi.

Ak Parti'nin soyadı gibi "şahin" siyasetçisi Meclis Üyesi Birol Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere verdi.  "Okyanüsötesindeki Biden'de atıp sıkılamak kolay Ahmet Akın... Kartalkanadı yaptığın kadın Biden gibi "Soykırım" diyor.. Sen CHP Genel Başkan yardımcısın ya O da CHP İl Başkanı ya hadi O'na bir laf ette boyun kaç cm., Samimiyet'in Cesaretin kaç gram görelim.. #GugukKuşuSiyaseti" dedi.

Şahin, basın açıklamasında ise,

"CHP li siyasetçiler Balıkesir’de “Kuvai Milliyeci” nutukları atan, Diyarbakır’da “PKK-PYD’yi ” incitmeyen söylemleri sıralayan, İstanbul’da  Atatürk demeyen Mustafa Kemal diyebilen Canan Kaftancıoğlu’nun yanında, DHKPC yi FETÖ’yü incitmeyen bir duruş sergileyen, İzmir’de Atatürkçü, Konya’da İslamcı, Elazığ’'da Türk Milliyetçisi, Trabzon’da laz,  velhasıl her yerde başka bir maske takıyor.

Ahmet Akın’da CHP Genel Başkan yardımcısı olarak bu tarz siyaseti en iyi uygulayanların başında geliyor..

Balıkesir’de Kuvayı Milliyetci, Atatürkçü maskeyle dolaşırken İstanbul’a gidince Canan Kaftancıoğlu ile sarmaş dolaş oluyor..

Canan Kaftancıoğlu “Ben Atatürk demiyorum bunun yerine Mustafa Kemal diyorum” diyecek kadar “Türk” ve “Ata”  yani “Atatürk” çülükten uzakta  olduğunu çekinmede söyleyen, özellikle DHKPC gibi sol terör örgüt mesupları ve eylemlerine açıkça destek verebilen, “Ermeni Soykırımı vardır” diyerek anma toplantılarına katılan bir İl Başkanıdır.

Böyle bir figür ne görevde olursa olsun onunla sarmaş dolaş olmak Kuvayı Milliye şehri Balıkesir Milletvekiline yakışmaz.

Üstelik Ahmet Akın Genel başkan yardımcısıdır... Canan Kaftancıoğlu’nun yöneticisidir..

Ahmet Akın’ın Balıkesir’de Kuvayı Milliyeci nutuklar atmasının bir değeri olması için Canan Kaftancıoğlu’na “Bu söylediklerin yanlış” diyerek böyle figürlerden uzak durması gerekir..

Canan Kaftancıoğlu ile bırakın uzak durmayı sarmaş dolaş olması aynı zihniyet ve görüşe sahip olduğunun ifadesidir.

Ahmet Akın 24 Nisan’da “Ermeni Soykırımı” kavramını kullandı diye buna karı açıklama yaparken aynı ifadeleri kullanan Canan Kaftancıoğlu ile sarmaş dolaş olarak gerçek zihniyetini ve yüzündeki maskeyi belgelemiştir.

Görüldüğü gibi camide Müslüman, Kilisede Hristiyan, Meyhanede sarhoş, törende Atatürkçü, tenhada kimi görürse onun kalıbına giren bulunduğu yere göre rengini, sözünü, görüşünü değiştiren aslen kendi fikri, rengi, kalıbı olmayan bir siyasetçidir. Bu tarz siyaset olamaz..

Siyasi ve insani ahlakın gereği insanın bir duruşu bir ilkesi olmasını gerektirir. Omurgasız biçimde bulunduğu yerin rengini, şeklini, kokusunu alan canlıya siyasetçi değil bukalemun denir..

Ahmet Akın’ın bir Balıkesirliye yakışmayan bu siyaset tarzından vazgeçmesini tavsiye ederiz.. Koltuk için bu kadar eğilip bükülmeye bu kadar çok maske takmaya gerek yok.. Kısa dönemde belki seçmenleri bu şekilde kandırıp ikna edebilirsiniz ama her olay ve gün gerçeğin birer birer ortaya çıkması gibi özelliği vardır..."

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER