BOED’li yöneticiler öğrencilerle kitap okudu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi yöneticileri, ilçenin en köklü okullarından biri olan Sakarya İlk ve Ortaokulu’nda 2-A sınıfı öğrencileriyle birlikte kitap okudu.Balıkesir Valiliği tarafından...

BOED’li yöneticiler öğrencilerle kitap okudu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi yöneticileri, ilçenin en köklü okullarından biri olan Sakarya İlk ve Ortaokulu’nda 2-A sınıfı öğrencileriyle birlikte kitap okudu.

Balıkesir Valiliği tarafından il genelinde yürütülen proje kapsamında ki ‘Kitaptan Kanatlar Projesi’ çerçevesinde gerçekleşen okuma etkinliği; okul müdürü Zafer Olkun ve Sınıf Öğretmeni Aysel Efendioğlu ve 2-A sınıfı öğrencilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

BOED Genel Başkan Yardımcısı Nagihan Eser’in yanı sıra Genel Merkez yöneticileri; Özkan Cini ve Melike Aydın’ın öğrencilerle birlikte kitap okuduğu etkinliğin ardından yapılan söyleşide öğrencilere engellilik konusunda söyleyişi yapıldı.

Söyleşide; engelliliği ortaya çıkaran nedenler, toplumda engellilik, engelli bireylere nasıl yaklaşılacağına ilişkin konular, öğrencilerin anlayacağı dilde ifade edildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160