Bosna’dan Burhaniye’ye dostluk ziyareti

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Bosna Hersek’in Konjic şehrinden gelen 59 kişilik heyeti ağırladı. Konjic Belediye Başkanı Emir Bubalo ve beraberindeki heyet, ilk olarak Başkanı Uysal’ı makamında ziyaret etti....

Bosna’dan Burhaniye’ye dostluk ziyareti

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Bosna Hersek’in Konjic şehrinden gelen 59 kişilik heyeti ağırladı. Konjic Belediye Başkanı Emir Bubalo ve beraberindeki heyet, ilk olarak Başkanı Uysal’ı makamında ziyaret etti. Aralarında diyanet görevlilerinin de bulunduğu 59 kişilik grup, Ayaklı Mesire Alanı’ndaki yemeğin ardından ilçeyi gezdi.

Müslüman ve Boşnak vatandaşların çoğunlukta olduğu il ve ilçeleri ziyaret etmek için Türkiye’de bulunan Konjic Belediye Başkanı Emir Bubalo ve beraberindeki heyet, Burhaniye’de Başkan Uysal tarafından ağırlandı. Rumeli ve Balkan Göçmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Eruzunlar ile Uysal’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Emir Bubalo, Uysal’a Konjic şehrine ait özel yapım bir tablo hediye etti. Burhaniye Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Emir Bubalo, Ayaklı Mesire Alanı’nda yenilen öğle yemeğinin ardından ilçeyi gezdi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER