Bu kez müziğiyle gündeme geldi

Bu kez müziğiyle gündeme geldi

Bu kez müziğiyle gündeme geldi

 

Balıkesirli pop müzik şarkıcısı Kayra Kayan, Dip Beyaz adını vereceği albüm hazırlıkları çerçevesinde ilk parçasına klip çekti. 2018 yılında popçu Tan Taşçı ile olan birlikteliğiyle gündeme gelen Kayan, sosyal medya hesabına yüklediği klibiyle beğeni topladı. Kayan, “Aleyna Tilki’ye rakip olmaya geliyorum” dedi.

 

2018 yılında Tan Taşçı ile birlikteliğiyle gündeme gelen Kayra Kayan, bu kez ‘Dip beyaz’ isimli parçasıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı parçası kısa sürede 10 binlerce izleme alan Kayan güzelliğiyle ön plana çıkarken, “Aleyna Tilki’ye rakip olmaya geliyorum” dedi.

Balıkesirli güzel pop şarkıcısı Kayra Kayan, Türk Pop Müziği listesine ilk 10’dan giriş yaptı. Kısa sürede güzelliği ve sesiyle dikkat çeken Kayra Kayan, iddialı konuştu. Takipçilerinin kendisini Aleyna Tilki’ye benzettiğini söyleyen Kayan, kısa sürede Aleyna Tilki’nin yerini alacağı iddiasında bulundu.

23 yaşındaki genç yetenek Kayra Kayan, pop müzik kategorisinde iddialı şarkısı Dip Beyaz ile beğeni topladı. Söz ve müziği kendisine, düzenlemesi yeni nesil şarkıcıların tercih ettiği başarılı isim Denizkan Boz’a ait parçanın klibini ise yönetmen Ramazan Arslankaya çekti.

23 yaşındaki Kayra Kayan, Marmara Üniversitesi Yan Flüt Ana Sanat Dalı öğrencisi. Düzgün fiziği ile de dikkat çeken Kayra Kayan, müzikte iddialı olduğunu belirterek, “Sektöre bir yıldırım düştü, biraz can yakabilirim” dedi.

Kayra Kayan 2018 yılında pop şarkıcısı Tan Tasçı ile yoga yaparken magazin basının objektiflerine yakalanarak gündeme gelmişti. (Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2021, 18:21
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160