Burhaniye Belediyesi Avrupa ile kültür köprüsü kuruyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Belediyespor Basketbol Takımı’ndan toplam 13 öğrenci, Erasmus Gençlik Köprüsü Diller ve Kültürlerimiz projesi kapsamında Almanya’nın Berlin kentine gidiyor.

Burhaniye Belediyesi Avrupa ile kültür köprüsü kuruyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Belediyespor Basketbol Takımı’ndan toplam 13 öğrenci, Erasmus Gençlik Köprüsü Diller ve Kültürlerimiz projesi kapsamında Almanya’nın Berlin kentine gidiyor. İtalya, Bulgaristan ve Almanya’dan öğrencilerin katılacağı projede, Türkiye’yi Burhaniyeli gençler temsil edecek.

Öğrenciler, 25 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Berlin’de müzik, dans, drama, film ve fotoğrafçılık konusunda eğitimler alacak. Projenin gala gecesinde, diğer yabancı öğrencilerle birlikte bir müzikal sahneleyecek olan Burhaniyeli ekip, Almanya yolculuğundan önce Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Uysal, öğrencilere başarılar dileyerek, “Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphemiz yok” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 12:26
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER