Burhaniye Belediyesi eğitimde

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’nin 2018 yılı aylık hizmet içi eğitim planı gereğince, tüm daire müdürleri ve gerçekleştirme yetkililerine yönelik, ’Mali İç Kontrol Eğitimi’ düzenlendi.

Burhaniye Belediyesi eğitimde

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi’nin 2018 yılı aylık hizmet içi eğitim planı gereğince, tüm daire müdürleri ve gerçekleştirme yetkililerine yönelik, ’Mali İç Kontrol Eğitimi’ düzenlendi. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’ın katılımıyla Hüsnü Pazarbaşı Gençlik Ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitimde, iç kontrol ve mali kontrol ile kurumsal risk yönetimiyle ilgili hususlar anlatıldı.

Burhaniye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen eğitim, Maliye Bakanlığı Strateji Eski Başkanı A. Uğur Cebeci tarafından verildi. Belediye görevlilerine periyodik olarak eğitim verildiğini belirten Başkan Uysal, Burhaniye Belediyesi olarak eğitimlere büyük önem verdiklerini söyledi. Uysal, düzenli şekilde gerçekleştirilecek eğitim programlarıyla belediye personelinin bilgi ve deneyim kazanması için eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 15:38
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER