Burhaniye Yardım Sevenlerde 35 yıllık başkan güven tazeledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burhaniye Şubesi’nde seçimli genel kurulu yapılırken, 35 yıllık başkan Merih Hacer Turgut güven tazeledi.

Burhaniye Yardım Sevenlerde 35 yıllık başkan güven tazeledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burhaniye Şubesi’nde seçimli genel kurulu yapılırken, 35 yıllık başkan Merih Hacer Turgut güven tazeledi. Tek liste ile gidilen seçimlerden sonra üyelere teşekkür eden 80 yaşındaki Turgut, daha çok vatandaşa yardım eli uzatmak için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burhaniye Şubesi’nin genel kurulu Ticaret Odası Salonu’nda yapıldı. Kullanılan oyların tamamını alan 35 yıllık Başkan Merih Hacer Turgut tekrar başkan seçilirken, seçime katılan üyelere teşekkür etti. Yardım için geziler ve yemekler düzenlediklerini anlatan Merih Hacer Turgut, ”Bu gün seçimli genel kurulumuzu yaptık. Derneğimiz 90 yıl önce kuruldu. Ben de 35 yıldan bu yana aralıksız başkanlık yapıyorum. Bırakmak istiyorum.Ancak, arkadaşlarım beni bırakmıyorlar. Her yıl, kızlar çoğunlukta olmak üzere 50 öğrencimize burs veriyoruz. 22 yaşlımıza destek oluyoruz. 120 kişiye de Ramazan yardımı yaptık. 7 bin lira tutarında da acil yardımı yaptık. Beni destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha çok kişiye yardım edebilmek için canla başla çalışıyoruz” dedi. Merih Hacer Turgut başkanlığındaki yönetim kurulu da, Lütfiye Eren, Ayşe Boladan, Yüksel Yüksel, Emine Savut, Gülten Şenöz, Aliye Çolak, Aysan Sözer ve Şengül Ayaz’dan oluştu. Denetim kuruluna ise, Fikret Sucuoğlu, P.Gül Yılmaz ve Gülgün Seçer seçildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 15:50
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160