Burhaniye’de Başkan Uysal kavşak düzenleme çalışmalarını denetledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Giriş Kavşağı ve Börezli Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Şehir genelinde yapılan projeleri bizzat denetleyen Uysal’a, Börezli Mahallesi’nde...

Burhaniye’de Başkan Uysal kavşak düzenleme çalışmalarını denetledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Giriş Kavşağı ve Börezli Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Şehir genelinde yapılan projeleri bizzat denetleyen Uysal’a, Börezli Mahallesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç da eşlik etti.

Burhaniye Giriş Kavşağı’ndaki havuz yapımının bitmesinin ardından başlanan peyzaj çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Uysal, Burhaniye Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’nün tasarladığı projenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti. Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Börezli Mahallesi’nde yürüttüğü yol düzenleme çalışmaları da yoğun şekilde sürüyor. Börezli’ye, bugüne kadar 3 bin metrekare parke taş döşendi. 15 gün içinde tamamlanması öngörülen düzenleme sonunda toplam 6 bin metrekare taş döşenmesi planlanıyor. Börezli Muhtarlık binasının bahçesinde yapılan duvar çalışmaları da devam ediyor.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160