Burhaniye’de Kaymakam Öner şehit ailelerini yemekte buluşturdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, şehitler, düzenlenen etkinliklerle anılırken, Kaymakam Hüseyin Öner’de şehit ailelerine yemek verdi. Ören Karakaş Otel’de bir araya gelen şehit ailelerine seslenen Kaymakam Öner, herkesin bu memleket için...

Burhaniye’de Kaymakam Öner şehit ailelerini yemekte buluşturdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, şehitler, düzenlenen etkinliklerle anılırken, Kaymakam Hüseyin Öner’de şehit ailelerine yemek verdi. Ören Karakaş Otel’de bir araya gelen şehit ailelerine seslenen Kaymakam Öner, herkesin bu memleket için bir şeyler yaptığını, ancak şehit ve gazilerin emeklerinin en kutsalı olduğunu söyledi.

Burhaniye’de Şehit Aileleri için düzenlenen yemeğe, Kaymakam Hüseyin Öner’in yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Mümin Ertuğrul, Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal ile bazı daire müdürleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde görevli muhtarlar da katıldı. Kaymakam Hüseyin Öner, şehit ailelerini kapıda karşılarken, teker teker teşekkür etti. Hep birlikte yemekler yenip sohbetler edilirken, Müftü Hacı Öz yemek sonunda bir dua yaptı. Şehit ailelerine teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner, ”Yemeğimize katılan tüm şehit ailelerine çok teşekkür ediyorum. Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Burada bulunan herkes vatan için bir şeyler yapmaktadır. Memurundan amirine, işçisinden patronuna kadar herkes bir şeyler yapıyor. Ancak, hiç kimsenin emeği şehitlerimiz ve gazilerimizin emeği kadar kutsal değildir. Onlar vatan için canlarını verdiler. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Allah, başka acılar göstermesin Bu günde güvenlik kuvvetlerimiz Afrin’ girdi. Afrin şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER