Büyükşehirde final heyecanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, yarın Kütahya’da başlayacak olan play off yarı final maçlarında mücadele edecek. Sultanların hedefi önce final ardından Venüs Sultanlar ligi.Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda...

Büyükşehirde final heyecanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, yarın Kütahya’da başlayacak olan play off yarı final maçlarında mücadele edecek. Sultanların hedefi önce final ardından Venüs Sultanlar ligi.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, gruptan lider olarak çıkarak adını play off yarı final müsabakalarına yazdırmıştı. Büyükşehir ekibi yarın Kütahya’da başlayacak olan yarı final mücadelesinde ilk maçını saat 12.00’de Sarıyer Belediyespor ile oynayacak. Büyükşehir Belediyespor Cumartesi saat 14.00’de Pursaklar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalin son maçında ise Pazar günü saat 13.00’de Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un hedefi adını finale yazdırmak. Büyükşehir Beilediyespor antrenörü Uğur Baysal, iyi bir çalışma süreci geçirdiklerini belirterek, “Bizim mücadele ettiğimiz grup zor bir gruptu. Bu zorlu gruptan lider olarak çıkarak adımızı yarı finale yazdırdık. Şimdi hedefimiz finale kalmak. Bunu başaracak güçteyiz. Takım olarak iyi bir durumdayız. Sezon başında koyduğumuz hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Buradan da başarılı bir şekilde çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Mutlu sona az kaldı. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Venüs Sultanlar ligine çıkacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER